Isaac Codex-fiók törlése
Véglegesen töröld a fiókodat, a csevegéseket, az emlékeket és a feltöltött képeket. Ez nem vonható vissza. A kötelező fizetési és használati ellenőrzési naplók megmaradnak.
A fiók törlése nem mondja le az App Store- vagy Google Play-előfizetésedet. A további megújítások leállításához az áruház beállításaiban mondd le.
Az alkalmazásban nyisd meg a Beállítások → Fiók és helyreállítás → Fiók törlése menüpontot. Ez e-mailes, Apple-, Google- és vendégfiókoknál is működik.
Ha e-mailes jelszó nélkül használod az Apple- vagy Google-belépést, nem tudsz bejelentkezni, vagy kérdésed van a törlésről, írj a [email protected] címre „Fiók törlése” tárggyal. A törlés előtt ellenőrizzük, hogy te vagy-e a fiók tulajdonosa. A jelszavadat soha ne küldd el.
Törlés kérése e-mailben